Skydive Finland ry on Utissa sijaitseva Suomen suurin laskuvarjohyppykeskus. Hyppäämme vuosittain 14000 – 15000 laskuvarjohyppyä huhti-lokakuun välisenä aikana. Toimimme kahdella Caravan-lentokoneella, jotka vievät yhteensä yli 30 hyppääjää kerrallaan taivaalle. Suurimmissa tapahtumissa toimimme jopa kolmella koneella yhtä aikaa. Kiireisenä hyppypäivänä kerholla voi olla yli 100 henkeä kerrallaan paikalla.
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja lajiimme Suomen suurimmassa hyppykeskuksessa, vastuullisia työtehtäviä sekä iloisen ja avoimen työskentelyilmapiirin.
Lisätietoja tehtävistä antaa Skydive Finland ry:n DZ-koordinaattori Hanna Halonen 040 530 4070 (toimistoaikoina) info(at)skydivefinland.fi.
Tutustu alla oleviin hakuilmoituksiin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen info(at)skydivefinland.fi viimeistään 31.1.2018. Haastattelut järjestetään helmikuun alussa. Hakemukset pyydetään palkkatoiveineen.
Haemme joukkoomme hyppytoiminnan koordinaattoreita Uttiin ajalle 21.4. – 9.9.2018
Hyppytoiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu hyppypäivinä huolehtia hyppytoiminnan sujuvuudesta ja hyppääjien listaamisesta lennoille eli manifestauksesta. Lisäksi koordinaattori huolehtii mm. hyppyjen ja muiden tuotteiden myynnistä, tandemoppilaiden vastaanottamisesta ja myyntitilityksistä. Hyppytoimintaa organisoidaan DZ-manager ‑nimisen ohjelman avulla. Ohjelman käyttöön annetaan koulutus.
Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, oma-aloitteisia ja reippaita henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään paineen alla. Aiempi laskuvarjohyppykokemus katsotaan eduksi. Tapahtumissamme vierailee ulkomaalaisia hyppääjiä, joten sinulta tulee löytyä uskallusta ja kykyä puhua englannin kielellä. Työ painottuu viikonlopuille ja on erityisen kiireinen sesonkiaikana kesä-elokuussa. Työaika jaksottuu klo 7 ja 21 välille (aamu- ja iltavuoro).
Lisäksi haemme lounasravintolan työntekijää Uttiin ajalle 27.4. – 2.9.2018
Työntekijän tehtäviin kuuluu aamiaisen ja lounaan valmistaminen sekä kahvilamyynti. Lounaalla ruokailijamäärä vaihtelee toiminnan aktiivisuuden mukaan 20 – 100 henkilön välillä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ruoka-aineiden hankinta, ruuanvalmistuksen suunnittelu, myyntilitysten teko ja kahvila-alueen siisteydestä huolehtiminen.
Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, oma-aloitteisia ja reippaita henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään paineen alla. Tehtävässä edellytetään kykyä suunnitella ja toteuttaa lounasbuffet suurillekin joukoille. Hygieniapassi vaaditaan. Aiempi kokemus ruuanlaitosta tai laitoskeittiötyöstä katsotaan eduksi. Tapahtumissamme vierailee ulkomaalaisia hyppääjiä, joten edellytämme uskallusta puhua englannin kielellä. Työ painottuu viikonlopuille ja on erityisen kiireinen sesonkiaikana kesä-elokuussa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7 ja 15 välille.